TOP NEWS

*ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Εισάγετε το email σας στο παρακάτω πλαίσιο κειμένου:

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση για Βεβαιώσεις Ανεργίας υποψηφίων εκπαιδευτών ΚΔΒΜ ΑΠ9

Όσοι υποψήφιοι εκπαιδευτές επιθυμούν να ζητήσουν την έκδοση βεβαίωσης ανεργίας για την εξασφάλιση της μοριοδότησης  της πρόσκλησης εκπαιδευτών για τα "Κ.Δ.Β.Μ. Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου" θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι αύριο (16/10/2014) στον ανταποκριτή του ΟΑΕΔ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου (Δημαρχείο Αλιβερίου Κ. Μπακόλα 30 Αλιβέρι - Υπόγειο) διότι την Παρασκευή (17/10/2014) θα βρίσκεται σε κανονική άδεια. Όσοι προσέλθουν την Παρασκευή 17/10/2014 θα πρέπει να ζητήσουν την έκδοσή της από τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Χαλκίδα (Νεοφύτου 30 Χαλκίδα 2221060303). Η έκδοση γίνεται αυθημερόν.

Σημειώνουμε ότι για την έκδοσή της απαιτείται:
Α. Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού 'Ετους 2014
Β. Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας. Για πολίτες της Ε.Ε. βεβαίωση πιστοποίησης μόνιμης διαμονής . Για πολίτες τρίτων χωρών χρειάζεται το διαβατήριο και ή η άδεια διαμονής ή η μπλε βεβαίωση.
Γ. Κάρτα Ανεργίας

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την πρόσκληση η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ της οποίας η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Η ανεργία δεν αποδεικνύεται με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης ή/και κάρτας ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: