TOP NEWS

*ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Εισάγετε το email σας στο παρακάτω πλαίσιο κειμένου:

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση για έναρξη τμήματος "Οικολογικές λύσεις για το σπίτι" στις Κονίστρες

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σας ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων "Οικολογικές Λύσεις για το σπίτι" στο Δημοτικό σχολείο Κονιστρών με σύνολο ωρών 25. 

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6907742510 έως τις 22/4/2016

Κάθε ενδιαφερόμενος πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και υπηρεσιακές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και δεν θα γίνει καμία εσωτερική αλλαγή στα τμήματα, πέραν της αρχικής του τοποθέτησης. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και ολοκλήρωση των επιλεγόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων συνοδεύεται από αντίστοιχη Βεβαίωση Παρακολούθησης που χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, (διά της Γενικής Γραμματείας Διά βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης).


Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου και χρηματοδοτείται αμιγώς από εθνικούς πόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: