TOP NEWS

*ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Εισάγετε το email σας στο παρακάτω πλαίσιο κειμένου:

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου του έργου ΚΔΒΜ Δήμων Στ. Ελλάδας και Ν. Αιγαίου

Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό αντικείμενο του Έργου "ΚΔΒΜ Δήμων Στ. Ελλάδας και Ν. Αιγαίου " ολοκληρώνεται στις 31/07/2016. Μετά από το υπέροχο "ταξίδι" το οποίο ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο 2013 φτάσαμε στο τέλος του. 

Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε  τους εκπαιδευτές μας οι οποίοι με ζήλο, εκπαιδευτική επάρκεια και επαγγελματισμό συνέβαλλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων του ΚΔΒΜ Δήμου Κύμης Αλιβερίου. 

Συνάμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν τα τμήματα Δια βίου Μάθησης και απόκτησαν γνώσεις και δεξιότητες που προσδοκούσαν.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή και ειδικότερα τον Υπεύθυνο Αντιδήμαρχο για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση κ. Νικόλαο Μπαράκο για την άριστη συνεργασία και τις πρωτοβουλίες που πήρε για το Έργο.


Το ΚΔΒΜ Δήμου Κύμης Αλιβερίου θα λειτουργήσει μέσα στον Αύγουστο και μέχρι την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους σε συγκεκριμένο μειωμένο ωράριο που θα ανακοινωθεί σύντομα με το ίδιο τηλέφωνο επικοινωνίας και στην ίδια διεύθυνση.


Οι βεβαιώσεις των εκπαιδευομένων του εκπαιδευτικού έτους 2015-2016 εκτιμάται ότι θα δοθούν το Σεπτέμβριο και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση 

Ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά. Εις το επανιδείν με τη νέα φάση του έργου .  




Δεν υπάρχουν σχόλια: