TOP NEWS

*ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Εισάγετε το email σας στο παρακάτω πλαίσιο κειμένου:

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Πρόσληψη 3.500 εκπαιδευτών Δια Βίου Μάθησης


Προκήρυξη για την πρόσληψη 3.500 εκπαιδευτών που θα αναλάβουν να καλύψουν προγράμματα στα Κέντρα Δια Βίου μάθησης, αναμένεται να εκδώσει το επόμενο διάστημα το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Oι εκπαιδευτές θα καλύψουν ανάγκες για τις νέες ειδικότητες που θα περιληφθούν στα τοπικά προγράμματα τα οποία εκπονεί το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τους δήμους της χώρας.
Οι εκπαιδευτές θα καταταγούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ανά περιφερειακή ενότητα και ανά ειδικότητα και η επιλογή θα γίνεται για την κάλυψη αναγκών που θα προκύψουν σε προγράμματα σε δήμους της αντίστοιχης περιφερειακής ενότητας.
Για τη μοριοδότηση λαμβάνονται υπόψη διάφορα κριτήρια με ανώτερη βαθμολογία τα 100 μόρια.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται σε πρώτη φάση υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Η αίτηση υποβάλλεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης sde.ideke.edu.gr σε ημερομηνίες που θα προσδιορίζονται με την προκήρυξη, αναφέρει το δημοσίευμα.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, όσοι κληθούν να εργαστούν θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου. Αντικείμενο των εκπαιδευτών θα είναι μεταξύ άλλων η διδασκαλία διαφόρων θεματικών αντικειμένων των προγραμμάτων, η συμμετοχή σε συντονιστικές και ενημερωτικές συναντήσεις καθώς και στις διαδικασίες αξιολόγησης.
ΠΗΓΗ: http://www.e-dimosio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: